Tento e-shop využívá cookies

Az üzlet használ a szolgáltatásnyújtás hirdetések személyre és elemzése a forgalom a cookie-kat. A weboldal használatával Ön elfogadja.

C-Vitamin 1000 mg

Újdonság
Termék kódja: 301 Gyártókód: 8595675858879
3 670 Ft
2 889,76 Ft ÁFA nélkül
Nincs raktáron.
Ks

C-Vitamin étrend-kiegészítő tabletta az ellenőrzött fokozatos felszabadulás egyedi formájával + csipkebogyó kivonattal.

Részletes információk
  • Kérje szakértőnk véleményét

Részletes leírás

  • A C-vitamin RETARD extra erős C-vitamin 1000 mg tabletta szabályozott fokozatos felszabadulással, amely biztosítja a C-vitamin megfelelő felszabadulását a szervezetbe.
  • A C-vitamin hosszantartó egyenletes felszabadulását egy különleges lipid-mátrix, a szabadalommal védett Compritol 888 ATO biztosítja 
    (glicerin-dibehenát).
    A mátrixból való felszabadulást diffúzió (a részecskék spontán szóródásának folyamata) szabályozza.
  • A Compritol 888 ATO egyedisége a felszabadulás mechanizmusában rejlik. Az általánosan használt polimerektől (HPMC) eltérően, a Compritol 888 ATO tabletta mérete és alakja nem változik az oldódás során, de a tabletta szabályozott, fokozatos és lassú módon képes felszabadítani a hatóanyagot a mátrix rendszerből.
  • A Compritol 888 ATO egyedisége a magas fiziológiás körülményekkel (emésztés, alkohol) szembeni ellenállásban és a hatóanyag felszabadulásának a pH-tól való függetlenségében is rejlik.
  • Ezen felül a C-vitamin 1000 mg hatékonyságát a 25 mg csipkebogyó-kivonat erősíti.

Összetevők: L-Aszkorbinsav (C-*vitamin); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), kollagén hidrolizátum; Compritol 888 ATO (glicerin-dibehenát); polivinil-pirrolidon PVP 90; fehér bevonóanyag (hipromellóz, titán-dioxid, polidextróz, talkum, polietilén-glikol; csipkebogyó-kivonat (Rosa Canina); csomósodást gátló szer: (talkum, magnézium-sztearát).

Ajánlott adagolás: Naponta 1 tabletta, bő folyadékkal bevéve.

Figyelmeztetés: 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem ajánlott. Terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. Fénytől és sugárzó hőtől védve tárolandó.

Gyártó 
Neuraxpharm Bohemia s.r.o. Cseh Köztársaság

Forgalmazó 
Neuraxpharm Hungary Kft. 

Kiszerelés: 100 db tabletta

 

Felhasználói vélemények

A terméket még nem értékelték, Ön lehet az első!